Over mij

Ik ben Femke Wessels en ik ben vijftien jaar. Ik heb veel toffe vrienden, een leuke en gekke familie en dan ook veel gekke momenten die ik samen met ze beleef. Al sinds ik me kan herinneren wonen mijn ouders, mijn zusje en ik rondom Utrecht en heb het hier ook heel erg naar mijn zin. Ook ben ik dol op Lobke en Mees, onze honden. We liggen dan ook graag samen te rollen over en te stoeien op de grond tot we samen uitrusten op de bank.

wpid-Snapchat-20131012022303.jpg ”selfie time”

Als ik mezelf zou moeten omschrijven zou ik zeggen dat ik ruimdenkend ben, al heb ik niet altijd zin om dat te laten merken, geef niet graag mijn mening en maak ik me er een beetje makkelijk van af. Ik vind niet snel iets raar en ben zelf ook wel een beetje prettig gestoord. Althans, zo kan ik me gedragen. Ik kan best verlegen zijn, maar vind het ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Een spontane en creatieve actie komt ook nog wel eens voor en ik hou er van om urenlang mijn tijd met vrienden en familie door te brengen. Ik ben daarentegen ook wel een beetje lui en ontzettend chaotisch, al kan ik dat nog wel een beetje verbergen.

Chaotisch is daarom misschien ook wel het perfecte woord om mij te beschrijven. Ik houd het liefst al mijn spullen op orde door het in mappen te stoppen, maar na een dag of twee ligt alles weer op de grond van mijn kamer. Opruimen is ook wel een puntje, dat kan ik niet. Ik ben super slecht in opruimen en heb er ook geen zin in. Lui, typisch ik. Ik ben te lui om op te ruimen of elke dag iets nieuws ondernemen. Huiswerk stel ik uit, proefwerken stel ik uit, al gaat dat inmiddels niet meer zo makkelijk met de toets weken van mijn nieuwe school. Ik probeer het wel allemaal af te krijgen, het gaat ook steeds beter, maar het lukt nog niet altijd.

Mijn passie is mode. Ik heb er altijd al wel oog voor gehad maar de laatste drie á vier jaar ben ik er pas echt mee bezig. Misschien komt dat door alle verschillende stijlen die je rondom de middelbare school ziet. Het liefst ben ik dan ook veel met mode bezig. Meestal ben ik er mee bezig als ik alle tijd ervoor heb, zoals in vakanties. Dan doe ik al gauw iets extras bij mijn outfits. Tijdens school heb ik er niet zo vaak tijd voor, al probeer ik er wel tijd voor te maken. Meestal draag ik wat simpelere kleding op school, maar dan doe ik er wel een paar statement high heels onder, om de outfit wat op te vrolijken of wat gewaagder te maken. Ja, als vijftien jarig meisje probeer je toch een beetje op te vallen tussen al die grote jongens en meiden uit de hogere klassen. En geef toe, stiekem wil iedereen wel een beetje opvallen.

Schrijven vindt ik ook leuk om te doen maar heb er niet zo veel tijd en aandacht voor. Misschien past hier het woordje lui ook wel bij. Ik ben waarschijnlijk gewoon te lui om er aan te beginnen. Ik heb al wel tien keer geprobeerd een boek te schrijven, en ik heb ook al zeven hoofdstukken geschreven, maar dan begint het te vervelen en houd ik er mee op. Ik lees ook heel veel. Een boek per week is niet raar. Twee of drie boeken per week.. had ik daar de tijd maar voor. In vakanties lukt het me wel om meerdere boeken per week te lezen. Overal in mijn kamer liggen en staan boeken op planken en in dozen, ik moet ze ergens kwijt. Genoeg over boeken, terug naar wat de bedoeling is van deze blog.

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gemerkt; ik schrijf hier over mijn dagelijkse bezigheden, mijn passies en heel veel onzinnige andere dingen. Ik ga proberen om een paar keer per week mijn blog te updaten doormiddel van reports, Outfit Of The Day’s, fashion geklets en nog veel meer andere dingen. Ik hoop dat jullie mijn blog leuk vinden en hem blijven bezoeken. Je kan mijn blog ook delen via social media, meer uitleg daarover kan je vinden bij Contact en het social media gedeelte.

Heeeeel veeel liefss, Femke

Deel via Facebook, Twitter, Google+, Yahoo en Tumblr met al je vrienden en familie! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>