My little room.

Van het weekend heb ik mijn zithoekje geüpgraded. Dit weekend ben ik namelijk met mijn moeder en Loïs op zoek gegaan naar lampen voor in mijn kamer. Aangezien ik die nog niet heb sinds de verhuizing, en mijn oude lamp niet bij mijn kamer past. Ook hebben we lijstjes gekocht en hebben we toen mijn zithoekje eens flink aangepakt. Van een saai bankje met een kussen heb ik het naar een leuk en gezellig zithoekje omgetoverd.

Mijn moeder had veel oude grijs-wit foto’s van haar familie uit 1800 en begin 1900. Omdat mijn kamer voornamelijk grijs met wit en zwart is, vond ik het een leuk idee om een paar foto’s op te hangen. De mega knopen aan mijn muur, die perfect bij mijn ‘gebreide’ behang passen, functioneren om lijstjes aan te hangen. In de zilveren lijstjes zitten oude ansichtkaarten en een oude foto van mijn opa (twee zijn er nog niet opgehangen). Om mijn muur af te maken heb ik mijn quote en magazine- opruim- bak ook aan de muur gehangen. Ook heeft mijn moeder laatst een kleed voor mij gehaakt, dus het kleed kon mooi over mijn bankje heen. En om het geheel af te maken nog wat  kussens en een riet- hoeten opruimmand erbij. Zo zag het er al een stuk gezelliger uit.

foto blogg 016      foto blogg 015

foto blogg 008

foto blogg 009

Ook staat een van mijn nieuwe lampen tussen mijn bankje en een deel van mijn kledingkast, voor extra sfeer.

foto blogg 014

Dit is nog een kleine ‘overview’ van mijn hoekje en muur.

foto blogg 017       foto blogg 005

Ik hoop dat jullie het leuk vinden, en misschien ook inspiratie op kunnen doen ;)

Veel liefs, Femkee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>