Column.

Heehee moppies, Femke heeft me gevraagd om een gastcolumn te schrijven voor haar blog. In dit artikel zal ik vertellen wie ik ben, waarom ik blog en waar ik inspiratie vandaan haal. Wie ik ben 1632216 Het is natuurlijk wel zo handig om me even voor te stellen. Ik ben Nadeche van Baaren. Ik ben 15 jaar en ik woon in een klein dorpje in de betuwe. Mijn hobby’s zijn: gitaarspelen, tekenen, paardrijden, chillen met vriend(inn)en en natuurlijk bloggen. 

Waarom ik blog

Ik blog, omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. De kijk die ik op het leven heb, wil ik graag met jullie delen. Eerst wilde ik een fashionblog, maar voedsel, make-up enz. vond ik ook heel leuk om over te schrijven. Daarom heb ik besloten om er een lifestyle-blog van te maken.

Waar ik inspiratie vandaan haal

Het antwoord is pretty simple. Inspiratie haal ik overal vandaan. Op internet, in boeken, op tv, in het dagelijks leven… doe ik weer inspiratie en nieuwe ideeën op. Ook quotes vind ik heel inspirerend. Een van mijn favoriete quotes is: ‘Be yourself; Everyone else is already taken’ – Oscar Wilde. Die spreuk herrinnert me er altijd aan dat ik mezelf moet blijven. Dat is toch het allerbelangrijkst in het leven, nietwaar? Xxx Nadie – www.suchthing.weebly.com

Volg Nadeche via Bloglovin’ of neem een kijkje op haar blog www.suchthing.weebly.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>