Zwarte en witte strepen.

Zebra’s, ze behoren tot mijn lijstje met mooiste dieren. Zwart en wit gestreept, vol karakter en passie. Altijd als ik foto’s van een zebra zie zou ik ze willen uitprinten en inlijsten. Het liefst alleen zwart- wit foto’s waar de zwarte en witte strepen het mooist van ‘kleur’ zijn. Zebra’s zijn fotogeniek en super mooi. ik houd ook van strepen. Verticale en horizontale. Dikke en dunne. Blauwe en zwarte. Het liefste heb ik zwarte strepen. Op broeken, truien, shirts en sokken. Dan voel ik me net een zebra, die zo door de wijde omgeving kan rennen, tussen de giraffes. Zich niks hoeft aan te trekken van wat anderen denken, vinden en zeggen. Maar alleen met jezelf rekening houdend. En dan kijk ik op mijn horloge en zie ik dat het tijd is om op te schieten, voor ik te laat kom op school.

cropped-5531.png

Inspiration

Deel via Facebook, Twitter, Google+, Yahoo en Tumblr met al je vrienden en familie! :-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>