Me and My bag.

Iedereen heeft er eentje, misschien niet altijd meer even mooi, maar wel waardevol: je eigen tas. Het is over het algemeen bekend dat vrouwen er bijna altijd één met zich mee dragen, en meestal dan ook veel waarde hechten aan die ene, of meerdere natuurlijk, personal bag.

original_large

Iedereen sjouwt andere spullen mee. De één alleen belangrijke spullen, en de ander gooit alles wat binnen hand bereik is in de tas. Neem als voorbeeld mijn moeder, als ze vraagt of ik even haar mobiel uit haar tas wilt halen is mijn eerste reactie altijd; we’re going on an adventure! Er is geen beginnen aan. Ikzelf sjouw voornamelijk alleen maar belangrijke spullen mee. Dat is ook wel eens anders geweest, maar bijvoorbeeld naar school houd ik het simpel. Agenda, notitieboekje, etui, schoolboeken, rekenmachine, deodorant, zakdoekjes, flesje water, portemonnee, telefoon.. het lijkt veel, maar je hebt het wel dagelijks nodig. Op stap gaat het anders; overal papiertjes, visitekaartjes, notities, snoeppapiertjes, toffees of chocolade, lipsticks, sieraden en nog veel meer. Ik zou het allemaal uit mijn tas kunnen halen, maar je weet nooit of je het nodig hebt.

Zoals ik al zei heeft iedereen die ene tas die speciaal is. Het is gewoon een mooie tas, je hebt ‘m van een speciaal iemand gekregen, heeft een speciale waarde of de tas heeft gewoon zoveel gekost dat ‘ie wel als bijzonder bestempeld moet worden. Iedereen zo haar eigen reden om ervoor te kiezen juist die tas als personal bag te beschouwen. Ik persoonlijk hecht niet zo heel veel waarde aan mijn tas(sen). Mijn schooltas is wel gaaf, dus die gebruik ik dan ook veel. Verder pak ik altijd een tas die gewoon handig is en waar (niet nodig) veel in past.

Zo ongeveer al mijn tassen zijn versleten, typisch, en gebruik daarom ook nog maar een stuk of drie tassen echt veel. Er zijn dan ook veel verschillende tassen; kleine tassen, grote tassen, schooltassen, weekendtassen, uitgaanstasjes, clutches, schoudertassen, handtassen, laptop tassen, rugzakken, sporttassen, reistassen, koffers en nog veel meer. In alle kleuren, vormen en maten. Voor iedereen wat wils.

Ik heb verschillende gave, hippe, toffe en leuke tassen opgezocht, helemaal hip voor de herfst en de winter. Om de tassen op de websites te bekijken en bestellen kun je op de afbeelding klikken :)

Veel liefs x Femkeee

image3xl 652__1618908291__greenburry-rucksack-rugzak-donkerbruin 793__669320490__whats-in-the-bag naamloos

Fashionn & Looks

One thought on “Me and My bag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>